İnnovatif Gergi Tavan Modelleri Ve Fiyatları Konusunda Donanımlı Bilgi

İnnovatif Gergi Tavan Modelleri Ve Fiyatları Konusunda Donanımlı Bilgi

Dijital Baskı Gergi Tavan Modelleri

Gergi tavan modelleri innovatif mimari dalında, özellikle de iç mimari alanında son dönemde gün yüzüne çıkan yeni ve şık trendlerden... Gergi tavan modelleri dendiğinde; dijital, lake, transparan, portatif gergi tavan modelleri başta gelmektedir.

Lake Dokulu Gergi Tavan Modelleri

En şaha şahalı, görsel gücü yüksek ve etkileyici gergi tavan modellerindendir. Bu uygulamada tavan gergisi üzerine yüksek çözünürlüklü görseller innovatif dijital baskı yöntemleriyle geçirilerek tavana montelenir. Dilediğiniz baskı çeşitliliğinde yapılabilir. Ayrıca mekanlarda kullanılan duvar, mobilya, halı ve perdelerle uyumlu şekilde de tasarlanabilir.

Transparan Gergi Tavan Modelleri

Özellikle lake dokulu duvar, yer sert zeminleri, parlak mobilyalarla dekore edilmiş mekanlar için oldukça uyumludur. Mekanlardaki güçlü ve parlak duruşun tavanlarda da sürdürülebilirliğini sağlamaktadır. Lake dokulu gergi tavanlarının 3 boyutlu modelleri de tasarlanabilir. Sonsuz bir renk skalasına sahiptir. Düz ve desensiz formda tasarlanmaktadır.

Portatif Gergi Tavan

Bir diğer adı da ‘ışık dokulu gergi’ sistemidir. Oldukça gösterişli ve estetik bir ifadesi vardır. Alçı kutulama ve ışık bandı gibi uygulamalarla daha da göz dolduran ifadelerle sergilenebilir. Mekanlarda gergi tavan sistemlerinin ardından süzülen soft ve dinlendirici ışık türevlerinin sunumu için ideal seçimlerdendir. Transparan gergi tavan modelleri ayrıca ışık ve ses yalıtımı da sağlar.

Gergi Tavan Sistemleri Pahalı mıdır?

Oldukça zahmetsiz ve kolay tasarlanabilen bir tavan gergi sistemidir. Normal gergi tavan uygulamalarının aksine tavanlarda 15 cm’lik alçıpan havuzu açılmadan derinlik ölçüsü 9 cm olan tavan yüksekliklerinde bile minimal asma gergi tavan mahiyetinde kolay ve pratikçe uygulanabilir. Yapım süreci ve montajı kısa sürelidir. Gergi tavan maliyetlerini incelediğimizde oldukça ekonomik fiyatlara geldiğini görebilmekteyiz. Fiyatlandırma ise; mekan hacmi, seçilecek olan tavan dokusu, desen ve baskı türevinin işçiliği, kullanılacak olan ham maddenin kalitesi, montaj ve yapım süresi / işçilik aşamalarına göre belirlenir.