Bacak Uzatma Ameliyatı İçin En İyi Yer -Best Place To Get Leg Lengthening Surgery

Bacak Uzatma Ameliyatı İçin En İyi Yer -Best Place To Get Leg Lengthening Surgery

Bacak Uzatma Ameliyatı Yöntemleri

Bacak uzatma kişinin bacak seviyesinin eşit olmadığı durumlarda ve çok kısa olduğu durumlarda uygulan ortopedik bir cerrahi işlemidir. Boy uzatma ameliyatı hakkında bilgi almak isteyenler kurumsal adresine göz atabilir. Genetik ve hormonal faktörlerden kaynaklanan boy kısıklığı da denilir. Bacak uzatma ameliyatı sağlık sorunlarını ve estetik kaygıları ortadan kaldırmak için uygulanır. Uzman bir Bacak uzatma ameliyatı için en iyi yer -best place to get leg lengthening surgery seçimi önemlidir. Bu işlem cerrahi işlem olduğu için dikkatli şekilde yapılması gerekir.

Boy Uzama Ameliyatı Nasıl Yapılıyor?

Bacak uzatma ameliyatı için başarılı bir ortopedi cerrahın bulunması gerekiyor. Avrupa’nın çeşitli ülkeleri Bacak uzatma ameliyatı için en iyi yer -best place to get leg lengthening surgery hastanın durumuna göre 3 çeşit yöntem uygulanmaktadırlar.

  • Kemiğin dışından ve vücudun dışından uygulanan yöntem
  • Kombine sistemi hem kemik içine bir çivi yerleştirilir. Hem de vücudun dışına çerçeveler yerleştirilerek yapılan yöntem
  • Tamamen insanın vücuduna kemik içine yerleştirilen çivi sayesinde ufak bir çatlak oluşturularak uygulanan yöntem

Kemik içine yerleştirilen çivi sabitleniyor. Cihaz pimleri yardımıyla günde 4 defa çeyrek olarak mm birbirinden uzaklaştırılır. Bu kemik ayırması enlemesine yapılır. İçine takılan demir sistem doku ile dolmasını sağlıyor. Bu yöntem sayesinde ayda 7-10 cm uzaması mümkündür. Bacak uzatma ameliyatı için en iyi yer -best place to get leg lengthening surgery Türkiye’de bulmak mümkündür.